آکادمی رهبری و موفقیت اشکان حریت

اشکان حریت، مربی موفقیت

آکادمی رهبری و موفقیت اشکان حریت

اشکان حریت، مربی موفقیت

  • ۰
  • ۰

10 قانون موفقیت

http://ashkanhoriyat.com/wp-content/uploads/2018/04/10-success-rules.jpg


هزاران کتاب درباره موفقیت مالی در قفسه کتابخانه ها وجود دارند و همه آنها توصیه می کنند که کمتر خرج کنید، بیشتر پس انداز کنید، بهتر سرمایه گذاری کنید، زودتر بازنشسته شوید، زودتر از بدهی خلاص شوید، و تقریباً همه معماهای مالی را در این میان حل می کنند.

اما شاید هیچکدام بهتر از کتابی که در سال ۱۹۳۷ منتشر شد این مسائل را تشریح نکرده باشد. ناپلئون هیل، یکی از تاثیرگذارترین نویسندگان آن زمان ، با بیش از پانصد مرد موفق که این کشور (امریکا) تاکنون بخود دیده، مصاحبه کرده تا کلید خوش اقبالی آنان را دریابد. او تمام آنچه بدست آورد را در یک کتاب ۲۰۰ صفحه ای به نگارش درآورد و به نام ” فکر کنید و ثروتمند شوید” منتشر نمود، که یکی از پرفروش ترین کتابهای کل دوران است.

در این مقاله در خصوص 10 قانون موفقیت که به 10 قانون موفقیت ناپلئون هیل مشهور هستند می خواهیم بپردازیم اما باید بدانید که این 10 قانون، قوانینی هستند که “اندرو کارنگی” به ناپلئون هیل به عنوان قوانین موفقیت خودش گفت،

اندرو کارنگی یکی از فقیرترین افراد زمان خودش بود اما در سن 62 سالگی ثروتمندترین انسان روی زمین بود. در اوج قدرتش یک ناپلئون هیل که به شنیدن داستان موفقیت او علاقه داشت، نزد این مرد ثروتمند رفت. آقای کارنگی در وجود هیل جدیتی دید و بر آن اساس در سال ۱۹۰۸ تصمیم گرفت ثبت و نگارش تمام استراتژی های کسب ثروت و نیز فعالیت های عام المنفعه خود را به او بسپارد. آن دو در کنار هم باعث شکل گیری نوآوری زیادی در ژانر کتاب های کمک-به-خود شدند و بعدها “بیندیش و ثروتمند شو” نوشته ناپلئون هیل، منتشره به سال ۱۹۳۸، تبدیل به یکی از پرفروش ترین کتاب های تمام دوران شد. وقتی هیل داشت حرفه خود را به عنوان یک نویسنده موفق شروع می کرد، کارنگی به او “۱۰ قانون موفقیت” خودش را گفت. این ۱۰ مورد پایه بیشتر آثار هیل را تشکیل دادند. که خلاصه ای کوتاه از آنها را در ادامه مطلب می توانید بخوانید:

10 قانون موفقیت

قانون موفقیت اول: هدفت را تعیین کن.

اولین قانون موفقیت ناپلئون هیل اینست که باید یک “نقشه اقدام” تهیه کنی و سریع در مسیر آن گام برداری.

قانون موفقیت دوم : یک “مجموعه فوق العاده” شکل بده.

دوم اینکه با افرادی تماس بگیر و کار کن که آنچه را تو نداری دارند. تا بتوانی از انها کمک بگیری.

قانون موفقیت سوم : خارج از حد معمول تلاش کن.

سوم اینکه : “تلاش بیشتر از آنچه مجبور به آن هستی، تنها چیزی است که ترفیع و ترقی را باعث می شود و افراد را به تو متعهد می کند.”

قانون موفقیت چهارم : ایمان عملی را به کار بگیر.

قانون چهارم برای رسیدن به موفقیت اینست که ایمان داشتن به خودت و هدفت باعث می شود با اعتماد به نفس کامل کار کنی.

قوانین موفقیت پنجم : ابتکار عمل فردی داشته باش.

همچنین باید بدانی که بدون اینکه دستوری از راه رسیده باشد، کاری را که باید انجام شود، انجام بده.

قانون موفقیت ششم : تخیلت را رها کن.

قانون ششم برای رسیدن به موفقیت اینست که این جرات را به خودت بده که فراتر از آنچه تا الآن در حوزه کاری ات انجام شده، فکر کنی.

قوانین موفقیت هفتم : شور و شوق نشان بده.

قانون هفتم برای رسیدن به موفقیت اینست که داشتن یک روش مثبت تو را آماده موفقیت می کند و احترام دیگران را برای ات به ارمغان می آورد.

قانون موفقیت هشتم : با لحاظ کردن همه جزئیات فکر کن.

قانون هشتم برای رسیدن به موفقیت اینست که از نظر هیل فکر کردن دقیق یعنی “داشتن توانایی جدا کردن حقایق از تخیلات و استفاده از موارد مربوطه به نفع حل نگرانی ها و مشکلات.”

قانون موفقیت نهم : تلاش خودت را متمرکز کن.

قانون نهم برای رسیدن به موفقیت اینست که نگذار چیزی ذهنت را از مهمترین وظیفه و ماموریتی که در مقابل داری، منحرف کند.

قانون موفقیت دهم : از بدبیاری های خود منفعت بساز.

قانون دهم برای رسیدن به موفقیت اینست که “برای هر عقب گردی در زندگی، یه جهش مساوی با آن وجود دارد.” پس نباید از شکست ها فقط نومیدی توشه کرد.


اندرو کارنگی بیشتر ثروت خود را صرف تأسیس موسسات سودمند همگانی مانند کتاب‌خانه‌ها و مدارس و دانشگاه‌ها (همانند دانشگاه کارنگی ملون) کرد. وی در مدت عمر خود ۳۰۰۰ کتابخانه عمومی (همانند کتابخانه مرکزی سیاتل) تأسیس نمود، و قریب ۳۵۰ میلیون دلار صرف ساخت اماکنی همچون تالار کارنگی و حمایت از برنامه‌های فرهنگی نمود.

به گفته او:

مردی که ثروتمند بمیرد، بی آبرو مرده‌است. اندوخته‌های مالی تان را هرگز به بازماندگانتان نسپارید، چون بر روی پای خویش نخواهند توانست ایستاد. به هیئت و بنیاد نیز وامگذارید، چون عاقبت بر خلاف خواسته‌هایتان عمل خواهند کرد. ثروتتان را خود وقف کنید، نه بعنوان بخشش و صدقه، بلکه بعنوان هدیه به موسسات عمومی که در خدمت بشریت می‌کوشند

  • ۹۷/۰۲/۱۷
  • اشکان حریت

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی